(NWWI) Taxatie

Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, valideert rapportages van woningtaxaties van aangesloten taxateurs. Indien u via Lex van Leeuwen NVM Makelaars uw taxaties laat uitvoeren, kunt u ervan op aan dat elke taxatie volgens objectieve richtlijnen is opgesteld omdat wij zijn aangesloten bij het NWWI.

nwwi

lex-van-leeuwen-taxaties-bloemen-vruchtenbuurt-denhaag

Zo kunnen hypotheekadviseurs bijvoorbeeld beschikken over betrouwbare en dus gevalideerde woningtaxaties, waarin duidelijk staat gespecificeerd hoe de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Het voordeel hiervan voor u is dat alle geldverstrekkers in Nederland een gevalideerd taxatierapport van het NWWI accepteren. Sterker nog, tegenwoordig stelt een aantal geldverstrekkers een door het NWWI gevalideerd rapport inmiddels ook voor niet NHG-financieringen verplicht.

Wanneer u kiest voor een gewone taxatie heeft u dus kans dat de geldverstrekker deze rapportage niet accepteert omdat deze niet gevalideerd is. Wij adviseren u daarom altijd het zekere voor het onzekere te nemen! Qua kosten scheelt het niet veel en dat bespaart u bijna het dubbele bedrag. Wist u trouwens dat wij ook tegen zeer concurrerende tarieven een NWWI taxatie, dus inclusief validatie, voor u opstellen?

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Stel hieronder uw vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?  

Vraag online uw nwwi taxatie opdracht aan